Set pentru box & sparring Windy Pro – Alb Auriu

1.200,00 lei

Detalii sumare

Set pentru box & sparring Windy Pro – Alb Auriu

Mănuși de box cu șiret Windy Pro – Alb & Auriu

Cască de protecție Windy Pro – Alb & Auriu

Groin Windy Pro – Alb & Auriu

Categorie greutate
Mărime

Set pentru box & sparring Windy Pro – Alb Auriu

Mănuși de box cu șiret Windy Pro – Alb & Auriu: adăugate recent în colecția Windy. Perfecte pentru: sparring și competiții. Piele premium: Noua Tehnologie Windy de umplere în trei straturi asigură o protecție suplimentară. Șiretul asigură o potrivire sigură. Sunt ușor de curățat și uscat. Aceste mănuși au fost confecționate manual de către specialiștii Windy.

Cască de protecție Windy Pro – Alb Auriu: a fost adăugată recent în colecția Windy Pro. A fost confecționată cu ajutorul unei noi tehnologii, este ușoară, căptușeala ei oferind o protecție suplimentară. Închiderea cu șiret asigură o potrivire personalizată și puternică, ajustându-se perfect pe capul sportivului. Această cască de protecție cu șiret a fost confecționată manual de către specialiștii Windy și are cusut cu fir auriu logo-ul Windy  în zona frontală.

Groin Windy Pro – Alb & Auriu: a fost adăugat recent în colecția Windy Pro. Confecționată după o tehnologie nouă, apărătoarea inghinală are umplere dublă, este ușoară, asigurând o protecție suplimentară. Închiderea cu șiret asigură o potrivire personalizată și puternică. A fost confecționată manual de către specialiștii Windy și are cusut cu fir auriu logo-ul Windy.

Categorie greutate

16oz

Mărime

M

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set pentru box & sparring Windy Pro – Alb Auriu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *