Mănuși de box Cleto Reyes – Sparring Velcro – Negru

1.345,00 lei

Detalii sumare

Mănuși de box Cleto Reyes – Sparring Velcro – Negru

Mănuși Sparring autentice cu velcro Cleto Reyes, realizate manual în Mexic, din materiale de cea mai înaltă calitate. Acesta este unul dintre cele mai populare modele și culori ale mănușilor Reyes, cu o închidere din piele cu velcro pentru confort. Ușor de pus și de dat jos.

Cu un design inovator, mănușile de Sparring negre Cleto Reyes, au degetele mari acoperite pentru a preveni leziunile ochilor și ale degetelor.

Mănușile Reyes au fost alese și îndrăgite încă de la Campionatele Mondiale WBC din 1945. Boxeri precum Muhammad Ali și Manny Pacquiao au folosit Cleto Reyes pentru a deveni campioni mondiali.

Categorie greutate

Mănuși de box Cleto Reyes – Sparring Velcro – Negru

În interior sunt realizate cu o căptușeală hidrofugă, pentru a preveni pătrunderea umezelii și o căptușeală de spumă in exterior, pentru un sprijin suplimentar la fiecare lovitură.

Închidere din piele în jurul încheieturii.

Mănușile de antrenament Cleto Reyes au închidere cu velcro. Producătorul garantează un suport fiabil al încheieturii, pentru un antrenament sigur sau o sesiune de luptă.

Antrenează-te cu încredere, știind că folosești cel mai bun brand de box de pe piață, realizat cu design și materiale de înaltă calitate.

Categorie greutate

12oz, 14oz, 16oz

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mănuși de box Cleto Reyes – Sparring Velcro – Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *